Apartmani Adrijan nudi vam svoje nove obiteljske apartmane u kojim želimo da se osjećate opušteno i udobno i da vaš odmor provedete u okvirima vaših želja.

Otok Krk nudi vam mnogo lijepih trenutaka za vaš odmor a mi ćemo se potruditi da vam ljepote grada Krka i otoka Krka što više približimo. Uz obalu našeg prelijepog mora pruža se mnogo šetnica i bicilkistićkih staza a, šuma crnike i bora kroz koje možete šetati udišući svjež šumski zrak sa mirisom mora..

Naši apartmani nalaze se 150m od mora ,300m od  trgovine i 600m od centra grada.

Svi naši apartmani, naši dragi gosti i vaši automobili na našem parkingu za vrijeme vašeg boravka kod nas su osigurani od štete ili povrede kod ALLIANZ osiguranja.

Svojim položajem u sjevernom dijelu Hrvatske obale, najbliži je otok srednje Europe. Povezan kopnom preko atraktivnog velebnog Krčkog mosta, izgrađenog 1980.g. i zračne luke u Omišlju, otok KRK predstavlja jedinstveno turističko odredište do kojeg se brzo stiže iz svih smjerova. 

Blaga i ugodna klima s velikim brojem sunčanih dana u godini, bogata mediteranska vegetacija i kristalno čisto more privlače svake godine mnogobrojne turiste. Raznovrsna zabava i sportsko-rekreativna ponuda pružaju idealne uvjete za aktivan odmor u netaknutoj prirodi. Krk je otok vrijedne povijesne baštine. Prva naselja datiraju još iz prethistorijskog doba. 

Tijekom minulih stoljeća otokom su vladali Iliri, Rimljani, Mlečani, Slaveni, knezovi Frankopani i mnogi drugi. Neizostavno treba spomenuti bašćansku ploču u Jurandvoru, pisanu na glagoljici – kolijevku Hrvatske pismenosti, samostan Franjevaca na otočiću Košljun, sačuvanu srednjovjekovnu jezgru grada Krka kao i druge značajne kulturno-povijesne spomenike.

Apartmani sadrže slijedeće:

  • Satelitski TV prijemnik
  • Klima uređaj
  • Balkon s pogledom na more
  • Kompletno moderno opremljenu kuhinju s frižiderom i zamrzivačem
  • Aparat za kavu i mikrovalnu pečnicu
  • Bežićni pristup internetu

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2013 Tourist Agency "Adrijan" & Restaurant "Andreja" - Island of KRK - Croatia 2013
Made by Nikica M